Distribuïdors d`hortalisses al Penedès

Tradició, Qualitat i Servei

 | 

Distribuïdors d`hortalisses al Penedès

Constància i Qualitat

Ens hem dedicat a conrear la terra des de fa més d'un segle i la nostra arrel amb el territori forma part de nosaltres, és el nostre treball i la nostra tradició que contínua i evoluciona amb cada nova generació.

L'any 2012 iniciem la venda de productes de temporada conreats en la masia com el calçot, la carxofa i el tomàquet. La constància i qualitat del nostre servei va fer que els nostres clients ens motivessin a servir-los més varietat de productes i així impulsant-nos a créixer com a empresa i en família.

 

Serveis a la teva mesura

Els nostres productes són de molt alta qualitat, i els nostres clients molt exigents. Molts són professionals de Restauració i Hostaleria, també servim a botigues d'alimentació, productes extres de proximitat i de temporada com poden ser el calçots, carxofes i tomacons de la nostra pròpia collita amb la marca i garantia de Ca La Fina.

Ens hem especialitzat, en una atenció personalitzada a cadascun dels nostres clients, amb comandes a domicili un mínim de dues vegades per setmana, perquè tinguis sempre el millor producte fresc a la seva disposició.

 

  instagram
  Whatsapp621204869Barri Cal Miret s/n 08731 San Marti, Sarroca, Barcelona

  C/ de Manuel Barba i Roca, 12, Bajo, L-1, 08720, Vilafranca del Penedès
  Agricultors de Proximitat al Penedès.
  Distribució de productes agrícoles per a professionals enlaire i Baix Penedès, Garraf, Anoia.
  Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU
  logos ayuda Kit Digital
  Produce ilatina